Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

Op zoek naar mooie aantrekking met een twist

Man (41) op zoek naar een Vrouw Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Ik ben een sportieve crossfit lover en hou erg van eloquente gesprekken vol inhoud afgewisseld met humor. Ik sta open voor een mooi intiem contact waarbij we beiden genieten in het moment. Mijn relatie-status is open, dus ik ben niet je prins op het witte paard. Eerder de sexy ruiter op het zwarte ros ;-)

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Begin vandaag gratis

Uiterlijk

EthniciteitBlank
LichaamsbouwGespierd
Lengte180 cm
Ogenkleur:Bruin
HaarkleurDonkerblond
HaarlengteKort
GezichtshaarBaard
Beste KenmerkBips
BodyartGeheime tatoeage
GezondheidGeen Problemen

Onderwijs en werk

OpleidingWO / equivalent

Op zoek naar

Moet hebbenIntelligentie, Schoonheid, Humor, Zelfverzekerdheid, Charme
Mijn perfect matchIemand die niet de kat uit de boom kijkt, maar direct up front uit wat ze graag ervaart en wil. Geen spelletjes, maar gewoon straight up: dit zoek ik. Dan kunnen we gelijk schakelen. Ik hou van snelheid en flow.

Op zich ben ik niet zo kortzichtig dat leeftijd er echt toe doet. Maar ik wil wel een vrouw vinden die fysiek bij mij matched. Ik ben zelf erg gericht op een gezonde leef-stijl.
Op een eerste dateEen mooi gesprek voeren op een gezellige locatie die we samen kozen. Voelen of er een klik is op zowel mentaal emotioneel al intellectueel niveau. Als het fijn voelt, zou ik graag in het moment voelen wat fijn is. Ik geloof niet in de beperking van 'no intimacy on a first date'. Zoiets laat zich niet sturen. Ik hoop op een mooie verbinding die gelijk op gaat, zonder de 'regels' die we onszelf opleggen.